Skip to main content
Blog Maurice:
“Het eerste verkoopseizoen van het jaar 2024 staat weer voor de deur. Gelukkig!
Waarom gelukkig? Nou de SALE periode is niet mijn favoriete deel van winkels draaien. Sorry….al moet ik zeggen het heeft ook zijn charme. Soms vraag ik me af waarom iets niet goed verkoopt en later in de SALE speert het de winkel uit, dan weet je dat het aan de prijs heeft gelegen maar soms, heel soms moeten we echt schoon schip maken en dan knallen we in belachelijke lage prijsjes de laatste dingen eruit. Als je ziet hoe hard het dan gaat, geeft dan ook wel weer een kick hahaha. Overigens trekken we de actie met de 15% extra kassakorting nog even door zodat we net wat sneller de sale weg kunnen werken en jullie nog een lekker kortinkje kunnen scoren bij STRIPES.
Maar om terug te komen op mijn eerste opmerking, gelukkig staat het voorjaar voor de deur en kunnen we de winkel weer lekker vullen met frisse kleding. De eerste items van de diverse merken komen al binnen. Zo heeft PME Legend het eerste deel al geleverd en zijn hun nieuwe jeansmodellen al helemaal in onze winkels en webshop aanwezig. Ook G-STAR heeft de eerste artikelen geleverd en Jack&Jones loopt ook al lekker binnen, De andere merken zullen vanaf nu hun collecties gaan leveren.
Wat is de trend voor dit voorjaar? Nou we gaan veel pasteltinten zien in de bovenkleding. In broeken gaan we meer rechtere spijkerbroeken zien, het hele strakke wordt minder in ons aanbod gewoon omdat die vraag er veel minder is. Gaat de smalle jeans met stretch helemaal weg??? Nee zeker niet, de skinny (het superstrakke leggingmodel) gaan we niet of nauwelijks nog aanbieden in de winkels maar de slim fit zal zeker in ons assortiment ruim aanwezig blijven. Vooral bij PME en G-STAR zal je merken dat de meeste modellen wat losser vallen dan eerst, ook deze jeans bevatten voor het comfort nog een toevoeging van lycra, de elastische stretch stof. Ook de Cargopant, met van die zakken aan de zijkant, behoren weer tot de trends dit voorjaar.
Zijn jullie al nieuwsgierig? Kom een van deze weken eens langs om te kijken wat de nieuwe collecties te bieden hebben. Of hou onze webshop in de gaten, daar komen alle nieuwe artikelen natuurlijk ook op te staan.
Tot snel, groet Maurice!”
Volgende blog
× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!