Skip to main content

WELKOM BIJ STRIPES

EEN WINKEL OM TROTS OP TE ZIJN!

EEN RIJKE HISTORIE

1984

Bijna 40 jaar geleden zijn wij begonnen als Stripes Mode op de Hoogstraat 62 in Schiedam.

Stripes oud Stripes Jeansstore

2024

En nu 40 jaar later zijn wij nog steeds te vinden op de hoogstraat en bestaat onze winkel uit 3 aaneengesloten panden!

REIS DOOR DE TJD

VAN STRIPES MODE NAAR STRIPES JEANSSTORE

Gevel Stripes

Bijna 40 jaar geleden zijn wij begonnen als Stripes Mode op de Hoogstraat 62 in Schiedam. In die periode stond het colbertje en de pantalon nog centraal in het assortiment van onze winkel. Na een jaar of 3 hebben wij het pand van de buren overgenomen om daarin een jeansafdeling te vestigen. Dat liep zo goed dat we een jaartje later, toen de andere buurman wegging, ook zijn pandje erbij hebben gekocht. Met enige verbouwwerkzaamheden en veel enthousiastme stond daar 1 mooie grote winkel met een assortiment van colberts, pantalons, jeans en allerlei soorten overhemden, t-shirts en truien. Inmiddels hadden we in Maassluis een tweede Stripes Mode geopend in de Koningshoek. Ook deze was erg succesvol in de verkoop van jeans en de daarbij passende shirts.

Het succes van de jeans werd almaar groter waardoor wij wegens plaatsgebrek een keuze moesten gaan maken tussen jeans en casual. In overleg met alle medewerkers hebben wij besloten om onze focus op de jeans te gaan leggen, enerzijds omdat wij daar de meeste affiniteit mee hebben en anderzijds zagen wij daar de meeste doorgroeimogelijkheden in. Op dat moment hebben we dan ook besloten om onze naam te veranderen in Stripes Jeansstore, omdat die beter aansloot bij de markt waarin wij ons gingen begeven. In de loop der jaren hebben wij een prachtige jeanscollectie kunnen samenstellen in samenwerking met aantal grote jeansmerken. Enkele merken waar wij al jaren een samenwerking mee hebben zijn o.a.: *Cars jeans *Tommy Jeans *Pme Jeans *PME Legend *Superdry *Wrangler jeans *Jack&Jones *C.O.J. denim *G-STAR RAW   *Presley&Sun *Petrol Industries *Bram’s Paris

Uiteraard zijn dit niet onze enige merken in de winkel maar wel die merken waar we al jarenlang een goede klik mee hebben.

Sinds mei 2013 zijn we ook op het internet te vinden. Wij zagen deze markt in die tijd steeds meer groeien en vinden nog steeds dat een gerenormeerde jeansstore zoals wij zijn ook online een winkel nodig heeft. ” Clicks & Bricks” noemen we dat, zo kunnen beiden werelden elkaar perfect aanvullen. En dus kan je zowel offline(in de winkels) als online (www.stripes.nl) bij ons terecht!

Ons uitgangspunt is vanaf het begin geweest dat de klant centraal staat en wij vertalen dat door in onze winkels drie streefpunten te hanteren, nl. service, klantvriendelijkheid en vakkennis.

Een prachtig voorbeeld van onze service is dat wij alle bij ons gekochte jeans, indien nodig, GRATIS korter maken en dit is binnen een dag geregeld en onze vaste klantenkaart waarmee je korting bij ons kan sparen.

Tot op de dag van vandaag lukt het ons in bijna alle gevallen om de klant met een tevreden gevoel de winkel te verlaten en dat gevoel zal ook altijd bij ons op nummer 1 blijven staan!

Tommy Jeans, PME, SUPERDRY EN NOG VEEL MEER

IN SCHIEDAM EN MAASSLUIS STAAN WIJ KLAAR VOOR JE!

× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!