Skip to main content

Ruilen & Retourneren

Mocht het door u bestelde artikel niet aan de verwachting voldoen dan mag u het artikel altijd retourneren of omruilen binnen 14 dagen na factuurdatum rekening houdend met onze huisregels.

*Ruilen mag alleen met originele en aangehechte prijskaartjes en op vertoon van het aankoopbewijs/bon/factuur

*tot 50% korting mag het artikel retour of geruild worden, vanaf 50% korting of meer mag het artikel alleen geruild worden.

RETOURNEREN aankopen via de webshop:

Stuur het ongedragen artikel in de originele verpakking en met alle kaartjes er aan, naar onderstaand adres of kom langs in een van onze winkels. Voeg bij de retourzending altijd een kopie van de factuur met daarop Uw IBAN gegevens. Wij bewaren namelijk geen betaalgegevens van onze klanten. Kosten van de retourzending zijn ALTIJD voor Uw rekening.

Stripes Jeansstore
Hoogstraat 60-64
3111 HK Schiedam

Wij  zullen het artikel na ontvangst controleren en bij goedkeuring overgaan tot het terugstorten van Uw aankoop bedrag (exclusief eventuele verzendkosten) op Uw bank-/girorekening, ook als U het artikel in de winkel terugbrengt betalen wij via de bank/giro uit.(geen contante uitbetaling in de winkel!) Het teruggestorten zal maximaal 7 dagen na ontvangst van de retourzending zijn.

Ruilen:

Elk door U bestelde artikel via Stripes.nl mag in een van onze winkels geruild worden.
Neem het artikel mee naar de winkel, overhandig het met een kopie van de factuur aan een van onze medewerkers en zij zullen U verder helpen met de ruiling.

Online ruilen kan alleen door het artikel retour te sturen en een nieuw exemplaar te bestellen. Het retour gestuurde artikel wordt volgens de hierboven beschreven retourprocedure behandeld en afgehandeld.

× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!