Skip to main content

VERZENDING

Wij verzenden al onze bestellingen via PostNL

Levertijd

Bestellingen zullen binnen 2-5 werkdagen moeten arriveren nadat de betaling is ontvangen van de kopende partij, Stripes is echter niet aansprakelijk voor enige uitloop van de leveringstijd. De leveringstijd kan eventueel afwijken. Dit is afhankelijk van de bestemming en/of tijdstip van betaling. Stripes is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling, op het moment dat Stripes de bestelling overdraagt aan PostNL zijn zij verantwoordelijk voor verdere afhandeling van de bestelling. Na dit moment heeft Stripes geen controle meer over de bestelling. De kopende partij accepteert het risico dat hieraan verbonden is m.b.t. eventuele vertragingen.

Bezorgpogingen

  • De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u de bestelling niet aan kunt nemen, ontvangt u een notificatie.
  • Met deze notificatie kunt u op de website van PostNL een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een afhaalpunt laten afleveren. Let op, dit dient te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
  • Mocht u geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht u dan wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een afhaalpunt gebracht waar u het gedurende 3 weken af kunt halen alvorens het weer retour wordt gestuurd naar Stripes.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bestellingen die voor 16.00 uur worden gedaan worden nog diezelfde dag aangeboden bij de PostNL. Bestellingen die op een zaterdag en zondag worden geplaatst worden de maandag daarop aangeboden.

PostNL hanteert de volgende bezorgdagen voor de 1e en 2e pakketbezorgingen.

Bezorgdagen PostNL
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
1e pakketbezorging x x
2e pakketbezorging x x

Let op: 1e pakketbezorgingen geschiedden NOOIT op maandag, 2e pakketbezorgingen NOOIT op dinsdag. Op zondag worden er ook NOOIT pakketten bezorgd.

× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!