Skip to main content

Hiii allemaal,

Het is alweer ff geleden dat ik een blog schreef dus het werd er wel weer eens tijd voor. Door alle drukte in de winkels en mijn nevenactiviteiten voor het Centrummanagement Schiedam is het er gewoon even niet van gekomen. Ik hoop niet dat ik jullie teleurstel hahaha. Drukte in de winkels is natuurlijk perfect en je hoort me dan ook niet klagen, want daar doen we het voor: jullie blij maken!!!

Dit bruggetje brengt me gelijk bij het onderwerp van mijn blog vandaag. Ik wil jullie graag bekend maken met het plan waar de titel van mijn blog vandaan komt. Zoals jullie waarschijlijk allemaal wel weten ben ik een geboren en getogen Schiedammer en heb ik het grootste deel van mijn netwerk in deze stad. Zo ben ik dus laatst benaderd door Laura Waalboer, een inwoonster van Schiedam, met een prachtig feelgood plan. Hieronder lag ik jullie graag uit wat haar plan inhoud.

Laura wordt totaal niet door welke (financiele)crisis dan ook geraakt, zij rijdt geen auto, heeft weinig energieverbruik, enz. Maar zij ontvangt bijvoorbeeld wel de energietegemoetkoming die ieder van ons ontvangt en zij vind dat onterecht. Ze kan het natuurlijk zelf houden maar zij heeft besloten om dit bedrag te gaan gebuiken om de ondernemers van de binnenstad EN haar mede-Schiedammers, die het wel heel goed kunnen gebruiken, te steunen door middel van haar “Schiedammers helpen Schiedammers cadeaubonnenplan”. Haar idee is dat Schiedammers die het kunnen missen een speciaal daarvoor ontworpen cadeaubon kopen bij hun favoriete ondernemer, die zij daarmee dus ondersteunen omdat het bedrag van de cadeaubon 100% voor de ondernmers is en de ontvanger van de bon deze alleen bij de winkel waar de bon gekocht is in kan leveren. De bon wordt door de ondernemer naar de Schiedamse Stichting Net Niet Genoeg gebracht, die er weer voor zorgt dat het bij iemand uit hun bestand terecht komt die het goed kan gebruiken. Deze Stichting weet welke persoon zij blij kunnen maken met de betreffende bon.

Prachtig plan waar ik natuurlijk heel graag aan meewerk als voorzitter van de ondernemersclub in Schiedam Centrum en natuurlijk ook als ondernemer.

Inmiddels zijn we gestart met de verkoop van de bonnen en heb ik al twee donateurs mogen verwelkomen in mijn winkel. Ik heb er ook direct voor gezorgd dat de speciale bonnen via mijn website te krijgen zijn via:“Schiedammers helpen Schiedammers” cadeaucheque – Stripes Jeansstore . Voor sommige misschien makkelijker.

Als jullie er nog vragen hebben of extra uitleg contact me dan even via de what’s app knop op de site, dan leg ik het graag uit! Overigens vind je op de website ook veel informatie en alle deelnemende winkels, want Stripes is gelukkig niet de enige!!! Schiedammers helpen Schiedammers.nl

Speciale dank aan Barry Roosloot, de maker van de ontwerpen en de website en Martijn Kap, voor het leveren van de enveloppen.

Laten we met z’n allen een groot succes van Laura haar plan maken…..ik zorg er als ondernemer voor dat de mensen die de bonnen straks gaan ontvangen via SNNG net als jullie superblij en tevreden de deur van Stripes uitlopen…beloofd!

× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!