Skip to main content

Vandaag wil ik in mijn blog graag vertellen wat we op korte termijn allemaal gaan doen want de vakantie is voorbij en dus tijd om een tandje bij te schakelen!

Er staan namelijk de komende weken best wat dingetjes op de agenda die voorbereiding nodig hebben.ย Veel van die voorbereidingen lopen al een tijdje maar andere kunnen we nu pas gaan oppakken.ย Om jullie een kijkje achter de schermen te geven schrijf ik vandaag dit blog, lees hem als je het leuk vind wat achtergrond informatie te hebben, heb je daar geen zin in….lekker doorscrollen ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ˜†

Komende zondag gaan we in de winkel in Maassluis starten met de interieuraanpassingen waar ik jullie al eerder over verteld heb. Zondag start de schilder om de wand aan de kant van de kassa een andere kleur te geven. We zullen deze zondag dan ook helaas niet open zijn voor klanten. Vanaf maandag zal Eric van Wood 66 beginnen met het installeren van de door hem op maat gemaakte industriele meubels van staal en hout. Hij heeft 3 nieuwe wandmeubels en een nieuw kassablok gemaakt speciaal in opdracht van Stripes. Tijdens de werkzaamheden zullen we een deel van de winkel moeten afzetten om de overlast voor jullie te beperken en om de heren ruimte te geven hun werk zo goed mogelijk te doen.

Ik verwacht dat vanaf vrijdag de winkel weer helemaal in orde is en dan zal de winkel met de nieuwe meubels en ook heel veel nieuwe najaarscollectie gevuld zijn รฉn we hebben gelijk alles op de nieuwe zwarte hangertjes hangen!!

Spannend of jullie alle aanpassingen net zo tof vinden als wij ๐Ÿ™๐Ÿ™

De laatste stap voor we weer open gaan is dat Barry een 360graden opname van onze winkel gaat maken zodat je binnenkort ook virtueel door Stripes heen kan ‘lopen’ via je computer, tablet of smartphone….zo’n opname zal op zeer korte termijn ook voor Schiedam gemaakt worden. Dit gebeurt buiten openingstijden dus daar gaan jullie niet veel van merken ๐Ÿ˜‡.

Dit gaat, als het allemaal loopt zoals ik in de planning heb staan, dus een kleine twee weken wat overlast voor jullie opleveren maar we beloven dat tot een minimum proberen te beperken.

Het is altijd spannend om aanpassingen aan je winkel te doen maar ik weet 100% zeker dat het de sfeer en uitstraling in Maassluis te goede gaat komen.

Zijn jullie al nieuwsgierig ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿ˜‚??

Hou onze socials in de gaten, we gaan jullie daar op de hoogte houden van alle vorderingen of kom gewoon ff neuzen als je in de buurt bent ๐Ÿ™๐Ÿค˜…mag รณรณk!

Zie ik jullie snel ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜†

× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!