Skip to main content

Vroeger verklaarde ik mijn ouders altijd voor gek als ze weer eens riepen: wat gaat de tijd toch snel!! Maar nu ik zelf hun leeftijd heb, snap ik ze wel, net als heeeel veeel andere dingen die ik als kind raar vond maar nu wel begrijp. Mensen van mijn leeftijd begrijpen vast wat ik bedoel 😉.

De tijd vliegt…..zo kreeg ik vanochtend een herinnering op facebook dat het alweer 5 jaar‼️ geleden is dat ik Blue Station definitief heb gesloten. Wat was die keuze moeilijk om te maken. En ik was pas overtuigd toen ik een Amerikaanse investeerder in detailhandel hoorde zeggen: “Ondernemen is óók afscheid nemen van verliesgevende onderdelen en je focussen op het succesvolle deel in je bedrijf!”
Juiste keuze voor mijn bedrijf blijkt achteraf….🙏

De tijd vliegt….het zomerseizoen is voor ons op zijn einde aan het lopen. Ja echt! Midden in de warme zomervakantie krijgen wij de eerste najaars- en soms zelfs al winter🥴 collectie binnen! Helaas werkt dat zo in de kledingbrache en gelukkig hebben we in de laatste jaren veel van dit soort leveringen kunnen uitstellen naar latere data dat wij ze ontvangen. Helaas komt niet elke leverancier deze afspraken na maar gelukkig de meeste wel. De komende periode gaan we daarom wel ruimte maken in onze winkels en hebben we al aardig wat shirts en diverse shorts in de #sale. Op de winterkleding zullen jullie nog even moeten wachten omdat we na onze interieuraanpassing in de Maassluise winkel, begin september, gelijk open willen met een mooi aanbod aan wintercollectie.

De tijd vliegt…..inmiddels ben ik 50 en al meer dan 32 jaar samen met Petra, bijna 23 jaar gelukkig getrouwd, heb ik dochter van 21 en één van 17. Verder ben ik al 22 jaar eigenaar van STRIPES Maassluis en al 15 jaar eigenaar van Schiedam. Mijn webshop draait al 8 jaar en loopt mijn eigen SCHIEDAM. collectie al twee jaar als een malle.

De tijd vliegt…..hopelijk worden we allemaal ouder en wijzer 🤪

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en geniet allemaal lekker van de zomervakantie!!!

Groet Maurice “

× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!