Skip to main content
BLOG van Maurice….
“Zo da’s een tijdje geleden dat ik tijd en inspiratie had om een blog te schrijven voor jullie….sorry of misschien voor sommige juist gelukkig ????????
Waar zal ik eens beginnen? Ik denk dat ik maar gelijk met het minst leuke bericht ga beginnen. Per 1 juli is Jordi, onze weekend mederwerker in Maassluis, niet meer bij ons in dienst. Hij heeft zijn studie inmiddels afgerond en gaat nu de grote wereld in en hij heeft inmiddels zijn eerste ‘echte’ baan gevonden (zegt ie hahaha). Jammer voor ons maar ja: je moet ze op een gegeven moment los laten he…..uiteraard wensen hem alle geluk en danken hem voor zijn inzet de afgelopen (iets meer dan) 5 jaar al was zijn kater wel regelmatig van invloed op zijn presteren op zaterdagochtend!
We zijn natuurlijk wel op zoek naar een vervanger voor Jordi dus als je iemand kent, laat het ons weten….alsjeblieft.
Daarnaast ben ik de afgelopen 2 maanden in Schiedam bezig geweest om de mogelijkheid te onderzoeken om een schoenenwinkel te starten. De vraag naar schoenen is in beide winkels de laatste twee seizoenen erg toegenomen en toen mijn overbuurvrouw stopte met haar winkel op de Hoogstraat, zag ik daar een mooie kans. Helaas ben ik er met de verhuurder niet uitgekomen wat betreft de huurprijs dus dat plan is jammergenoeg gesneulveld. Maaarrrrrr…..daar zie ik ook weer een oplossing voor! Ik heb namelijk besloten om in onze winkels het aanbod schoenen uit te gaan breiden. De meubelmaker Wood 66 heb ik maar weer ingeschakeld en hij gaat aan de slag met 4 mooie kasten waar wij de grotere schoenencollectie beter aan jullie kunnen presenteren. Zo als het er nu naar uitziet gaat het aantal verschillende opties die wij aanbieden op zijn minst verdubbelen. Ik denk en mijn collega’s gelukkig ook, dat we jullie daar heel blij mee gaan maken ???? Vanaf half juli verwachten wij het nieuwe schoenenmerk Cycleur de Luxe in de winkel en natuurlijk dan ook online te vinden. Jim en ik zijn super enthousiast over deze nieuwe samenwerking en de schoenen die we uitgezocht hebben ????
Over een week of 2/3 start het vakantieseizoen en dat betekent voor ons dat de omschakeling naar het nieuwe najaarscollectie ook heel langzaam op gang zal gaan komen….de eerste leveranciers durven zelfs nu al te leveren……pppffff zo irritant najaarsartikelen uitpakken en verwerken met deze temperaturen. Blijven lachen Maurice, jij klaagt toch nooit hahahaha.
Uiteindelijk hebben we eind augustus, begin september weer eeen mooi beeld wat betreft het assortiment in de winkels hangen.
Heb ik daar al zin in? Nee zeker niet laat het nog maar even lekker zomer blijven alsjeblieft????
A.s. zondag is het Vaderdag en deze week hebben we al aardig wat kadootjes mogen inpakken. Dat zal de komende dagen niet veranderen denk ik…..komt goed!
Jullie zijn weer wat meer op de hoogte dus ik laat jullie weer met rust.????
groet Maurice.
× Lukt het? Laat me weten als je hulp nodig hebt!